Ondernemen ABC

En nog een WordPress site

Makkelijk je afspraak bij de kapper inplannen via WhatsApp Business.

2 min read

Afspraken maken bij de kapper kan heel makkelijk zijn. Veel bedrijven hebben online al een agenda waarin je makkelijk je afspraak in kan plannen. Toch kan je als bedrijf nog net een stapje verder gaan voor je klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan WhatsApp Business. WhatsApp Business zorgt er voor dat je net iets beter bereikbaar bent. Klanten kunnen makkelijk en snel een berichtje sturen in plaats van een e-mail of telefonisch contact.

Het voordeel van WhatsApp Business.

WhatsApp Business kan een mooie uitkomst zijn omdat het laagdrempelig, makkelijk en snel is voor de klant. Jij als bedrijf hoeft het bericht niet direct te beantwoorden en kan dit op een later, rustiger, moment oppakken. Hierdoor creëer je wat meer ademruimte voor jezelf en je werknemers en komen de afspraken als nog binnen. Je kan makkelijk het bericht lezen, in de agenda kijken en dan de klant de bevestiging via WhatsApp toe sturen. Hierdoor weet de klant, als hij of zij het leest, direct dat het rond is.

Chatkracht helpt je graag.

WhatsApp Business heeft wel wat voorwaarden qua gebruik. Het moet bijvoorbeeld een schoon, nieuw nummer zijn. Hier komt soms veel uitzoek werk en tijd bij kijken. Chatkracht kan je hierbij helpen. Chatkracht is een bedrijf gespecialiseerd in online klantenservice. Chatkracht ondersteunt en adviseert bedrijven in het verbeteren van hun online klantenservice. Zo ook WhatsApp Business. Als je als bedrijf op zoek bent naar iets om je werkzaamheden te verlichten of advies wilt hebben over online klantenservice dan ben je bij Chatkracht aan het juiste adres. Chatkracht kan je helpen bij beide en zet zich in voor de wensen van de klant. Neem vrijblijvend contact op voor een kopje koffie of test het een keer uit via de chat op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *