Met G4S Training & Safety voor veiligheid op de werkvloer

Calamiteiten komen gelukkig maar zelden voor, maar als er iets gebeurt bij is het fijn als je personeel een training heeft gehad bij G4S Training & Safety. Want wie een opleiding heeft gehad bij G4S Training & Safety staat bij een noodsituatie niet met zijn handen in het haar, maar weet wat hij moet doen om hulp te bieden. Of het nu gaat om een brand, iemand die een hartstilstand heeft, een bedrijfsongeval of een gevaarlijke situatie met een agressieve klant; met een opleiding van G4S Training & Safety krijgt je personeel de tools in handen om dergelijke situaties snel en veilig op te lossen.

Veiligheid op elk niveau met G4S Training & Safety

Als marktleider in veiligheidsopleidingen heeft G4S Training & Safety opleidingen op elk niveau. Het management kan trainingen volgen om leiding te geven aan de bedrijfshulpverlening. Je leert om de organisatie zo in te richten dat de communicatie efficiënt verloopt, dat hulpverlening goed wordt gecoördineerd en dat er niet hoeft te worden geïmproviseerd. De opleidingen van G4S Training & Safety zijn uitstekend op elkaar afgestemd. Als jouw personeel verschillende trainingen volgt kunnen ze na afloop prima samenwerken aan calamiteitenbestrijding.

Een plan is de basis voor veiligheid

Voor een veilige werkplek moet de arbeidssituatie soms worden aangepast op basis van een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Dan kijk je waar in het bedrijf zich risicovolle situaties voordoen en je maakt een plan met maatregelen om deze risico’s te verlagen. Je kunt voor dat onderzoek een specialist inhuren, maar het is ook mogelijk om een personeelslid bij G4S Training & Safety op te laten leiden tot inspecteur. Voor welke optie je kiest maakt niet uit, zolang je er maar voor zorgt dat veiligheid in je bedrijf een structureel onderdeel is van het beleid.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*