Ondernemen ABC

En nog een WordPress site

MINI chic

2 min read

De MINI, een pareltje van een auto! Met het doorgaans kleine formaat is het een prachtig compacte sportieve auto. Als onderdeel van het moedermerk BMW, heeft MINI ook een soortgelijke uitstraling. Vaak een elegant, chique look die hoofden doet draaien! Wil je nu overal zeker zijn dat je in het parkeervak past? Dan heb je die garantie zeker met een MINI. In de drukke binnenstad kan jij altijd wel een plekje vinden.

Is de MINI toch iets te.. mini?

Lekker cruisen in je MINI op vakantie door mooie berggebieden, lekker onbezorgd. Dit klinkt als de perfecte vakantie voor 2. Alleen zal voor de meeste stellen een vakantie voor 2 uiteindelijk een vakantie voor 3 of 4 worden! Met kinderen zal je vaak naar een grotere auto moeten overstappen, of je dit nu wil of niet. Gelukkig maakt MINI ook leuke modellen waar je met z’n vijven in past! Natuurlijk in de prachtige stijl die je van MINI gewend bent, zo hoef je niet in een auto te rijden die niet jouw smaak is.

De MINI Countryman of Clubman past het hele gezin in, en je behoudt de prachtige MINI look. Veel mensen personaliseren hun MINI. Misschien heb je weleens een mooie donkerrode MINI met een Britse vlag op het dak gezien. Of een elegante groene MINI met witte strepen bovenop. Wellicht heb je MINI velgen in het goud of blauw gezien, of vinyl wimpers op de koplampen! De auto die je bij de dealer koopt hoeft niet voor altijd hetzelfde te blijven.

Personaliseren tot de max!

Laat JD Banden & Velgen je helpen met het personaliseren van jouw MINI. Met name je banden en velgen! Kies wat jij het mooist vindt staan bij jouw auto. Witte velgen, of toch zwart? De MINI velgen hebben naast verschillende kleuren ook nog verschillende designs. Zo kun je helemaal je eigen look samenstellen, het maakt niet uit of je een kleine MINI of een grote MINI hebt!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *