Opleidingen en cursussen in de administratieve sector

De werkzaamheden binnen de administratieve sector zijn erg veelzijdig en worden in iedere onderneming anders ingevuld. Waar je bij het ene bedrijf vooral actief bent als telefoniste ben je de andere keer veel archiefwerk aan het doen of plan je afspraken in. Lijkt het je nu geweldig om een van deze beroepen uit te kunnen oefenen? Volg dan een van de vele opleidingen die Fabius te bieden heeft. Fabius is de landelijk opererende opleider waar je zonder vooropleiding wanneer je maar wilt een klassikale training kunt volgen. Je bepaalt zelf welke opleiding je volgt, wanneer je ermee begint en wanneer je de lessen hebt. Zo komt het leren van een nieuw vak altijd uit.

Verschillende opleidingen

Bij Fabius volg je allerlei verschillende opleidingen op het gebied van kantoor- en boekhoudwerkzaamheden. Van basisopleidingen administratief medewerker en calculatie tot meer gespecialiseerde opleidingen tot secretaresse, verkoopmedewerker en receptioniste. Je volgt de opleidingen en trainingen een aantal weken, waarvan je slechts één dag in de week drie uur les hebt op een van de meer dan 50 leslocaties die door het land verspreid staan. Zo kun je altijd een opleiding bij jou in de buurt volgen. Op verschillende momenten in het jaar kun je met de opleiding van Fabius beginnen en zelf bepalen op welk moment van de dag je deze volgt. Wanneer je de opleiding behaald hebt krijg je een officieel diploma welk gelijk staat aan een vierjarige mbo-opleiding.

Je kunt je direct inschrijven bij Fabius of eerst een offerte aanvragen om te zien wat de opleidingen precies inhouden. Je kunt ook eerst met Fabius contact opnemen via de mail of door te bellen, als je meer advies wilt hebben over welke opleiding past bij wat jij wilt worden. Jezelf omscholen tot administratief medewerker doe je snel en eenvoudig door een van de opleidingen bij Fabius.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*