Ondernemen ABC

En nog een WordPress site

Opslag huren?

3 min read

Bij easybox kan u gemakkelijk een opslag ruimte huren bij u in de buurt! Wij bieden opslagruimtes aan van verschillende formaten en inhoud, zodat u gemakkelijk een opslag kan huren met de formaten waar u naar op zoek bent! Daarnaast bieden wij ook opslag ruimtes aan voor verschillende budgetten. Onze contracten zijn flexibel, onze medewerkers helpen u graag en uw opslagruimte is altijd veilig! U kan altijd een prijs aanvragen voor de box waar u naar op zoek bent, bij de vestiging waar u naar op zoek bent. Bij easybox helpen wij u graag aan het vinden van een opslagruimte die geschikt is voor u!

easybox: Voor uw opslag

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw spullen, het liefst zo dicht mogelijk bij uw huis? Dan bent u bij easybox aan het juist adres! Wij bieden de mogelijkheid om door heel Nederland tegen een scherpe prijs uw spullen beveiligd op te bergen. Wij bieden opslagruimtes aan van verschillende maten, zodat u nooit te veel ruimte over houd.

Bij easybox staan uw spullen altijd verwarmd, veilig en droog. Er is 24/7 camerabewaking aanwezig in onze panden. U kunt gerust thuis zitten wetende dat uw spullen veilig in de opslag ruimte staan. Maar hoeveel kosten de ruimtes? En wat als u een grotere ruimte nodig heeft?

De prijs van een opslagruimte is afhankelijk van bepaalde factoren:

  • Vestiging
  • Grootte
  • Ligging in filiaal

Zo zijn kleinere ruimtes vanzelfsprekend goedkoper, en dus de betere oplossing als u op budget bent. Daarnaast zijn vestigingen buiten grote steden vaak iets prijziger, omdat hier meer vraag is naar opslagruimtes. De ligging van de opslagruimte in het filiaal is ook belangrijk, omdat de boxen vlak naast de auto laadruimte duurder zijn dan de moeilijkere bereikbare plekken achter in het gebouw. 

U mag gratis gebruik maken van onze goederenlift, zodat u gemakkelijk uw spullen door het gebouw kan vervoeren. Daarnaast bieden wij ook grote steekkarren en karren aan, die u dagelijks mag gebruiken. U kan 7 dagen per week uw gehuurde opslag bezoeken, tussen 6 uur s ochtends en 11 uur s avonds. Wij kiezen speciaal voor ruime tijden, zodat u altijd bij u spul kan wanneer u het nodig heeft. 

Wat is de juiste opslagruimte?

De juiste opslagruimte voor u is afhankelijk van vele factoren. Denk bijvoorbeeld er aan hoeveel ruimte u nodig heeft, wat u in de opslagruimte gaat zetten en hoe lang u gebruik wilt maken van de opslagruimte. Voor een langere huurperiode is de maandprijs natuurlijk een stuk lager. De ruimtes waar veel vraag naar is hebben een andere prijs dan ruimtes waar een stuk minder vraag naar is. Hierdoor kan u zelf bepalen wat uw budget is voor een opslagruimte. 

Wilt u dus een opslag huren? Dan is easybox gemakkelijk de beste oplossing! Bekijk snel hoeveel een opslagruimte kost bij een van onze filialen, via onze gemakkelijke rekenmachine. Heeft u een grotere ruimte nodig? U kan makkelijk uw huurcontract overzetten naar een grotere of kleinere ruimte, ook in het termijn dat in uw contract staat. Bekijk snel de opties, en vind de beste opslagruimte voor u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *