Ondernemen ABC

En nog een WordPress site

Realgen maakt je website vindbaar!

2 min read
Realgen

Wist jij dat Realgen bekend is met het gebied van optimalisatie. Een website op de juiste manier inrichten is niet voor iedereen weggelegd. Hier dien je goed op te letten om zo dé perfecte website neer te zetten. Zelf was ik voor een paar weken terug ook druk met mijn website bezig. Ik wilde de afbeeldingen aanpassen en de content op de pagina voorzien van frisse inzicht. Het aanpassen van de afbeeldingen ging mij vrij goed af. Alleen toen ik de content wilde aanpassen was dit pardoes verdwenen! Op de een of andere manier heb ik ergens op geklikt en dat was niet de bedoeling.

Online gezocht en terecht gekomen bij Realgen

Realgen

Zodoende ben ik meteen op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ervoor kon zorgen dat de website weer zou draaien. Natuurlijk wel met de nieuwe content op de pagina. Echter was ik al blij als de bezoekers op de website konden zien wat onze diensten zijn. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om meteen een afspraak te maken bij dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kon ik mijn probleem op tafel leggen in de hoop dat zij konden helpen.

Dit was voor Realgen geen enkel probleem en voordat ik het in de gaten had deed de website het alweer! Zij hadden gelukkig het al snel in de gaten dat ik de content in de prullenbak had gedaan. Iets waar ik zelf nooit achter was gekomen. Ik weet in ieder geval wel zeker dat dit bedrijf beschikt over de juiste kennis op dit gebied.