Ondernemen ABC

En nog een WordPress site

Snel en foutloos dozen sluiten

1 min read
Dozensluiter

Handmatige handelingen worden tegenwoordig steeds vaker door een machine uitgevoerd, niet gek want deze is nooit ziek en voert als het moet 24 uur per dag foutloos dezelfde handeling uit. Door een dozensluiter achter een productielijn te plaatsen, worden je producten direct na het produceren professioneel ingepakt. Het formaat van de doos heeft geen invloed, dankzij de moderne techniek kan er eenvoudig van grootte worden overgeschakeld tijdens het proces van dozen sluiten.

De goede lijn achter je machine

Natuurlijk is het wel van essentieel belang dat je de goede dozensluiter achter de productielijn hebt staan, gelukkig heeft pacomaeurope.com jarenlange ervaring zodat zij met je meedenken over de beste oplossing voor jouw bedrijf. Hierbij heb je de keuze uit een aantal mogelijkheden, waarbij ook rekening wordt gehouden met het budget wat er voorhanden is. Het aantal per uur is een belangrijk gegeven voor de machine, op deze manier zijn er nog een aantal belangrijke kenmerken.

Dozensluiter

Verschillende soorten dozen

Bij de keuze voor een dozensluiter is het van belang dat je precies weet wat de machine moet doen, moet de machine veel dozen sluiten per uur en zijn ze van hetzelfde formaat? Hoe vaak moet het formaat worden gewisseld tijdens het proces van inpakken, dit zijn belangrijke onderdelen die de keuze bepalen voor een sluiter van dozen.Zijn er speciale wensen, dan kan de technische afdeling deze de sluter geheel aanpassen naar je wensen om het productieproces perfect af te ronden. Alle machines zijn voorzien van een CE certificering. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *