Stijlvolle Agnes plafondplaten

Er zijn meerdere soorten plafondplaten op de markt die het je als aannemer bijzonder gemakkelijk maken, maar doorgaans kies ik voor Agnes plafondplaten. Agnes plafondplaten zorgen voor een bijzonder stijlvolle afwerking van plafonds, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. Bovendien kun je met een dergelijk systeemplafond gewoon bij de elektra die erboven is aangebracht. Je beschikt met deze stucplaten dus over een flexibel systeem dat eenvoudig terug te plaatsen is na aanpassing van de installaties in het plafond. Mijn klanten zijn altijd zeer tevreden over het eindresultaat als ik dit type stucplaten gebruik. Zelf komt het me ook goed uit. Ik heb er weinig werk aan en kan de stucplaten gewoon inkopen bij Bouwmaat. Ik bestel de Agnes plafondplaten online tegen een aantrekkelijk tarief en laat ze gewoon bezorgen. Ideaal voor de zzp’er die snel en voordelig plafonds wil afwerken. Zoek jij nog plafondplaten voor een klus? Dan kan ik deze zeker aanraden.

Plafondafwerking met Agnes plafondplaten

Als ik een plafond wil afmonteren met Agnes plafondplaten kan ik zonder omhaal een mooi plafond afleveren, dat nagenoeg naadloos is. Ik hoef er ook geen stuclaag overheen aan te brengen. Ook schilderen is niet noodzakelijk. Dat maakt de Agnes plafondplaten een elegante oplossing voor low-budget klussen. De spaander stucplaten met decoratieve folie zijn heel eenvoudig aan te brengen. Met de juiste gipsplaatschroeven en ondergrond zitten de platen binnen enkele seconden op hun plaats. En ze gaan een leven lang mee. Omdat de stucplaten licht zijn stellen ze weinig eisen aan de ondergrond. 

Flexibiliteit

Dé reden om te kiezen voor Agnes plafondplaten is toch de flexibiliteit die je met een systeemplafond in huis haalt. Ik adviseer mijn klanten dan ook regelmatig om voor dit type stucplaten te kiezen. Agnes plafondplaten zijn voordelig geprijsd en zien er na montage keurig uit. Maar als mijn klanten na oplevering van hun pand hun elektra willen aanpassen of vervangen is dat ook mogelijk, omdat je de stucplaten gewoon kunt demonteren zonder schade te veroorzaken. Ik kan de stucplaten gemakkelijk van het plafond halen, de noodzakelijke aanpassingen doen, en de Agnes plafondplaten weer terugplaatsen. Dat is zelfs meerdere malen mogelijk zonder daar nieuwe plafondplaten voor aan te hoeven schaffen. Daardoor kan ik de tarieven voor mijn klussen ook laag houden. Je moet als zzp’er immers flink concurreren, dus is het prettig als je weet dat je bij Bouwmaat hoogwaardige materialen voordelig in kunt kopen.