Ondernemen ABC

En nog een WordPress site

Tweedehands kantoormeubelen bij Mauron

2 min read
Mauron

Ben jij een beginnend bedrijf of wil je je kantoor een make-over geven? Neem dan een kijkje bij de tweedehands kantoormeubelen van Mauron. Mauron is de specialist in refurbished en tweedehands kantoormeubelen, ze hebben een gevarieerd en ruim aanbod in gebruikte kantoormeubelen. Ze richten zich op kantoren en bedrijven. Ze hebben onder andere de merken, Ahrend en Haworth Comforto. Ze hebben spullen voor een thuiskantoor of voor een complete inrichting voor een groot kantoorgebouw met bureaus, ladeblokken, archiefkasten en nog veel meer. Alles in dezelfde stijl. Zo richt jij jouw kantoor helemaal opnieuw in en lijkt hij net nieuw.

Tweedehands kantoormeubelen

Nieuwe tweedehands kantoormeubelen

Online bestellen kan best wel een lastig zijn als je niet goed kan zien hoe groot iets is of iets wel of niet past. Daarom kan je bij Mauron de tweedehands kantoormeubelen komen bekijken in de showroom. Dan kan je zelf een goed beeld krijgen van wat ze te bieden hebben en of er iets voor jou bij zit.

Kast

Welke kantoormeubelen biedt Mauron?

Van het merk Ahrend hebben ze een ruim assortiment, hierbij kan je denken aan 1000 stoelen, 500 bureaus en 400 roldeurkasten. Bij de verschillende onderdelen kan je denken aan,

–          Stoelen zoals vergaderstoelen, wachtkamerstoelen en bureaustoelen

–          Bureaus zoals hoekbureaus, maatwerk bureaus en rechte bureaus

–      Kasten zoals boekenkasten, draaideurkasten, archiefkasten en nog meer

–          Vergadertafels, bijzettafels, conferentietafels en nog meer

Mauron is gevestigd in Nijmegen (Gelderland). Ze zijn goed bereikbaar vanuit de Randstad Limburg en Utrecht via de A73. In hun 2000 m2 groot bedrijfspand kunnen ze je optimaal van dienst zijn. een groot aantal tweedehands kantoormeubelen staat direct klaar om mee te nemen. Ze willen je graag helpen en je kan dan ook altijd een afspraak maken om langs te komen. Je kan tot 21:00 bellen of een WhatsApp bericht sturen.