Ondernemen ABC

En nog een WordPress site

Van Krieken Koffieservice in het zuiden van het land

1 min read
espresso bar huren

In de Randstad is elke dienst en elk product in tienvoud of zelfs meer aanwezig. In andere delen van het land moet je soms echter harder zoeken voor dezelfde kwaliteit en veelvuldigheid aan diensten en producten. Maar dat hindert niet, want in het zuiden is ook genoeg aangeboden. Van Krieken Koffieservice bijvoorbeeld, waar je terecht kunt voor alles dat je nodig hebt op het gebied van koffie.

koffie bedrijf

Koffie op kantoor

Op een kantoor in Nederland is koffie absoluut onmisbaar. Zoveel medewerkers gebruiken het om even goed wakker te worden of hebben er baat bij als ze in een vergadering een kopje koffie achterover kunnen gooien als het te lang duurt en ze energie kwijtraken. Koffie moet je dus echt hebben. Maar hoe regel je zoiets? Van Krieken Koffieservice kan het voor je regelen.

RHEAVENDORS CINO XX-OC

Hoe dan?

Allereerst kies je een goede automaat uit. Dit kan ook bij Van Krieken Koffieservice. Een leuk idee: maak er een proeverij van met je collega’s zodat je zeker weet dat de meerderheid straks blij is met de koffie op kantoor. Dat wil je natuurlijk! Van Krieken Koffieservice kan vervolgens de automaat ook voor je bijvullen en onderhouden. Want ook dat kost tijd.

Onderhoud

Het is je vast wel eens gebeurd: je komt op kantoor aan en de koffie is op. Dat is onacceptabel! Althans, voor sommige mensen. Maar geen probleem, want je belt gewoon even met Van Krieken Koffieservice. Ze komen er dezelfde dag nog aan om je apparaat te repareren. Wat een service!