Ondernemen ABC

En nog een WordPress site

Vindt u de reisafstand berekenen ook zo lastig?

3 min read

Voor mijn werk was mijn baan de administratie van al het personeel bijhouden. Ik denk dat je dit personeelszaken noemt. Een van de taken was dus ook de salarissen registreren en de reiskosten vergoeding bij houden. Dit was altijd een hele klus, omdat ik van alle mensen hun kilometers moest checken. Ons personeel reed voor werk ook nog eens wat af, dus ook deze kilometers moesten berekend worden. Ik was hier elke maand uren mee bezig en had altijd in mijn hoofd dat dit veel makkelijker moest kunnen. Tot ik op een gegeven moment op een verjaardag was en daar in gesprek kwam met een oude kennis die ongeveer hetzelfde werk als ik deed. We raakten er even over in gesprek en ik besloot mijn frustratie te delen over de reisafstand berekenen elke maand. Ik gaf hem aan dat dit mij veel te veel uren en moeite kostte en ik wilde dit niet meer. Hij keek mij op zijn beurt heel erg gek aan en vroeg mij of ik dit allemaal handmatig deed. Ik moest dit beamen. Hij schreeuwde het bijna uit en zei dat hier gewoon programma’s voor waren om meerdere routes van grote groepen mensen tegelijk uit te rekenen. Ik kon mijn oren niet geloven, dit was wat ik zocht! Hij gaf mij de website reisafstanden.nl waar ik dit programma zou kunnen aanschaffen. De volgende dag op kantoor besloot ik direct op deze website te kijken. Ik zag inderdaad dat dit een programma was voor het berekenen van reisafstanden voor meerdere routes. Dit was ook bedoeld voor grote groepen, want de website claimde dat ik wel duizenden routes tegelijk zou kunnen uitrekenen. Dit was helemaal wat ik zocht! Ik las de website nog wat verder door. Gelukkig gaf deze hele goede info waardoor ik een goed idee van het programma kreeg. De website claimde dat ik heel veel tijd zou besparen en gaf ook aan dat het programma na bestellen direct te gebruiken was. Het werkte hetzelfde als andere bekende routeplanners, dus dat zou het gebruik een stuk makkelijker maken en ik zou hierdoor niet allerlei nieuwe foefjes hoeven te leren om de reisafstand te berekenen.

Een reisafstand berekenen kan heel makkelijk met dit programma

Ik zag tot mijn geluk ook dat ik een op deze website een demo kon gebruiken om te kijken hoe dit programma in zijn werk zou gaan met een reisafstand berekenen. Dit was natuurlijk een hele goede zet van dit bedrijf, want op die manier kon ik goed zien of dit programma voor de reisafstand berekenen mij zou bevallen. Ik besloot een kijkje te nemen in de demo en dit zag er allemaal super goed uit. Ik begreep direct hoe het werkte en de reisafstand berekenen zou mij inderdaad een heel stuk minder tijd gaan kosten.

Handig in gebruik en heel veel tijd besparend

Ik besloot dit programma dus aan te schaffen met toestemming van mijn baas en kan nu na wat weken gebruik niet meer zonder, omdat:

  • Een reisafstand berekenen kost heel veel minder tijd
  • Het programma is zeer snel en gemakkelijk in gebruik voor een reisafstand berekenen
  • Het programma is gunstig geprijsd

Voor iedereen die dus regelmatig een reisafstand moet berekenen kan ik dit programma alleen maar aanraden!

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *