Ondernemen ABC

En nog een WordPress site

Waar komt al dat webverkeer vandaan?

2 min read

Wat is het meest schaalbare, ambitieuze en krachtige e-commerce platform van dit moment? Dat is Magento 2. Het is een zeer uitgebreide e-commerce platform dat door velen wordt gezien als de krachtigsste e-commerce oplossing van dit moment. Met een volledig hernieuwde versie. Met Magento 2 is het mogelijk om voordeel te halen uit vele nieuwe functionaliteiten.

De opkomst

Sinds dat de eerste versie van Magento 1 in 2008 is gereleased is er een hoop veranderd aan het platform. Zo is Magento 2 in 2015 uitgebracht en sinds 2018 is het platform in handen van Adobe Experience Cloud. Itonomy zorgt ervoor dat Magento Solution partners en Adobe Business Solution partner beschikbaar zijn. Magento heeft grote stappen gemaakt en wordt op dit moment het als meest gebruikte platform gezien. Vooral de focus op gebruikerservaring en personalisatie is iets waarin Magento 2 ver voorloopt op de concurrentie.

Nieuwste ontwikkelingen

Een PWA is een applicatie voor het web dat dezelfde functies heeft die eerder alleen native desktop- of mobiele apps hadden. Webshops worden tegenwoordig vaak mobile-first ontwikkeld. Websites hebben echter normaal gesproken geen toegang tot instrumenten die op je mobiel juist wel handig zijn. Als je aan nieuwe features denkt, denk je aan Progressive Web App. Dit is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van apps en e-commerce. Een PWA combineert de functionaliteiten van een native app met die van webshops. Erg handig voor werkgevers die meer wilt leren over alle voordelen van de extra functionaliteiten van een Progressive Web App.

Een PWA is niet afhankelijk van een besturingssysteem, het kan gebruik maken van native functionaliteiten, zoals camera activatie, push notificaties en gebruik van FACE ID of vingerafdrukherkenning bij inloggen en betalen. Klanten openen de webshop al vanaf de homescreen van hun telefoon.

Webverkeer

Magento 2 PWA is een bekende aanbieder software voor webshops en is op dat gebied ook een voorloper als het gaat om de integratie van webshops en PWA. Magento 2 weet dat meer dan 50% van het webverkeer tegenwoordig van mobiel gebruik afkomstig is. Het is dus essentieel dat de mobiele ervaring optimaal is, zeker als het gaat om het bezoek van een webshop. Itonomy helpt graag met het maken van een goede en razendsnelle webshop voor je Progressive Web App. Met behulp van Megento 2, zorgen zij ervoor dat op het gebied van zoekoptimalisatie en snelheid op je website er een enorme slag wordt gedaan. Met deze oplossing ervaar je de kracht van PWA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *